DISSENY WEB

IMPACTE

Disseny web al Penedès | Impacte.com

Fem servir les últimes tecnologies com HTML5, CSS3 i CMS per tal d’optimitzar l’experiència de l’usuari.

L’enfocament principal d’Impacte és el disseny web corporatiu per a empreses industrials, com ara fabricants i distribuïdors,  empreses locals, incloent contractistes, lampistes, instal·ladors, electricistes, jardiners, etc. i  la indústria de serveis, com ara advocats, dentistes, òptics, oftalmòlegs, i molts més.

Desde pàgines simples, però efectives per als fabricants o proveïdors; a la creació i manteniment d’una web que tingui tantes pàgines com pecissin les necessitats dels nostres clients.

A Impacte emprem un procés pas a pas des del principi fins al llançament i més enllà per assegurar que el seu lloc aconsegueixi la màxima optimització i obtenir els resultats desitjats o fins i tot superant les seves expectatives.
Emprem tècniques d’anàlisi que trobaran el seu públic objectiu, establint objectius específics, i avaluant els seus competidors.
Li dissenyem  la webs que no només sigui atractiva visualment als usuaris del seu segment comercial, sinó que també serà tècnicament correcta, de fàcil usabilitat i navegació.

Per garantir la precisió incorporem les últimes tècniques de SEO i SEM utilitzant la codificació i programació per assegurar-nos que el seu lloc sigui amigable, adaptable a mòbils i altres dispositius, i finalment provem el lloc per assegurar-nos que apareixi i funcioni correctament en tots els navegadors més recents.

A més, si així ho vol, li donem la formació necessària per tal que pugui anar actualitzant i modificant la web sense dependre de ningú. Amb l’ajuda dels gestors de continguts actuals, com WordPress, més la formació que li proporcionarem, serà capaç, sense coneixementes previs en pàgines web, d’anar afegint o modificant el contingut de la seva web de la forma més ràpida i senzilla possible.

Fem que Internet funcioni per a vostè, deixi que Impacte li mostri com!

Vol renovar la seva antiga web per gaudir al 100% de la nova tecnología i les seves possibilitats ? Endavant, posi’s en contacte amb nosaltres.

Fem que Internet funcioni per a vostè!
deixi que IMPACTE li mostri com.

Alguns exemples dels nostres treballs realitzats

magnahortum

sans assegurances

carretilles carbó

marrugatsa

manteniments miramar

agroalsina