DISSENY WEB A VILAFRANCA

 

Disseny de pàgines web al Penedès | Impacte.com

Construïm junts una presència digital efectiva i atractiva. Des del disseny del logotip a la pàgina web o botiga online. 

Enfocats a la navegació intuitiva i la millora de l’experiència dels usuaris, fem el desenvolupament web necessari pel teu negoci: Contingut rellevant i de qualitat per atraure als usuaris i als motors de cerca.  

Apliquem les tecnologíes per millorar la presència del teu negoci a Internet, i et formem i posem les coses fàcils per tal que tu mateix puguis modificar i afegir continguts. També ho podem fem per tú, si així ho prefereixes.

Per garantir la precisió incorporem les últimes tècniques de SEO i SEM utilitzant la codificació i programació per assegurar-nos que el seu lloc sigui amigable, adaptable a mòbils i altres dispositius, i finalment provem el lloc per assegurar-nos que apareixi i funcioni correctament en tots els navegadors més recents.

A més, si així ho vol, li donem la formació necessària per tal que pugui anar actualitzant i modificant la web sense dependre de ningú. Amb l’ajuda dels gestors de continguts actuals, com WordPress, més la formació que li proporcionarem, serà capaç, sense coneixementes previs en pàgines web, d’anar afegint o modificant el contingut de la seva web de la forma més ràpida i senzilla possible.

Fem que Internet funcioni per a vostè, deixi que Impacte li mostri com!

Vol renovar la seva antiga web per gaudir al 100% de la nova tecnología i les seves possibilitats ? Endavant, posi’s en contacte amb nosaltres.

Fem que Internet funcioni per a vostè!
deixi que IMPACTE li mostri com.

Alguns exemples dels nostres treballs realitzats

magsanscp

comprasparaelhogar

agroalsina

magnahortum

sans assegurances

carretilles carbó

marrugatsa

manteniments miramar

lampistadegirona.com