Com afegir els partits del teu equip al calendari d’Outlook

27 de febrer de 2023 | Microsoft Outlook, Tutorials

Avui, i encara que només sigui per un dia, deixarem la feina de banda per veure una funció d’Outlook associada al nostre temps d’oci. No saps quan és el proper partit del teu equip? No saps quan torna a haver-hi cursa de Formula 1? L’Outlook és la solució: podem afegir esdeveniments esportius al nostre calendari. Anem a veure com:

Els partits del teu equip al calendari d'Outlook

Per fer-ho, necessitarem un compte de Microsoft 365 que inclogui correu, ja que la configuració es realitza a la web d’Outlook. Obrim el nostre navegador favorit, accedim a la web d’Outlook i anem a l’apartat de calendari. Allà farem clic a l’opció “Afegir Calendari” tal com veiem a la figura 1:

figura1

Un cop dins, al menú de la part esquerra de la pantalla, triarem l’opció “esports” (potser necessitem navegar a la part baixa de la pantalla)

figura2

Aquí podem triar l’esport que volem. Disposem d’esports americans (lliga de bàsquet, de beisbol…) però també esports de motor (Formula 1, MotoGP, Nascar), Tennis, Golf o Futbol). Si accedim a futbol, veurem moltíssimes lligues internacionals de molts països, entre els quals trobarem la Lliga espanyola. Si la seleccionem veurem llistats tots els equips de primera divisió, com veiem a la seguent imatge:

figura3

Només ens falta fer clic al nostre equip i llestos, el calendari amb els partits propers, i també els anteriors amb els seus resultats, està disponible tant a la web d’Outlook com a la nostra aplicació d’escriptori, com podem comprovar:

figura4

I això és tot, a partir d’ara podrem consultar l’horari de qualsevol partit sense sortir del nostre Outlook.
Salut i automatització!

contacte

Suggerencies

Si tens qualsevol suggerencia, vols un tutorial, notícies sobre qualsevol tema, o bé t’agrada escriure i vols col·laborar amb nosaltres, no dubtis en comentar-lo, estarem encantats de llegir-te.

No trobes el tutorial que necessites? Demana'l!

6 + 11 =