Com mostrar el total de missatges a una carpeta de Microsoft Outlook

19 de gener de 2023 | Microsoft Outlook, Tutorials

Comprova d’una ullada ràpida quants missatges hi ha a una carpeta

Per defecte, Microsoft Outlook ens mostra a cada carpeta el número total de missatges que tenim sense llegir. Però, i si necessitem saber el número total de missatges que tenim a la carpeta, tant llegits com no llegits? T’expliquem quina opció has d’activar per poder veure-ho.

Pots veure el tutorial en video o continuar llegint el tutorial en text

Veure el total de missatges a una carpeta d'Outlook

Les pantalles que veurem corresponen a Outlook 365, però el mètode és igual a moltes versions anteriors.

L’Outlook ens mostra el total de missatges pendents de llegir en una carpeta, indican-t’ho amb un número en negreta al costat del nom de cada carpeta, com podem veure a la seguent imatge:

Vista General Outlook

Si volem que ens mostri el total de missatges que hi ha a la carpeta enlloc del total de no llegits, el que haurem de fer és fer clic amb el botó dret a sobre de la carpeta on volem fer el canvi. (En el nostre cas a la carpeta “Pendientes”). A la finestra que ens apareixerà, només haurem de fer clic a l’opció “Mostrar número total de elementos”, tal qual veiem a la seguent imatge:

Imatge 2

El resultat serà el seguent:

Total Emails Carpeta

Ara podem veure el total de missatges que hi ha a la carpeta, ja estiguin llegits o no  llegits. Això ens pot ser útil, si, per exemple, tenim una carpeta amb els correus que tenim pendents de gestionar. D’aquesta manera podrem veure d’un cop d’ull ràpid quants correus tenim pendents de processar.

Esperem que aquest tutorial pas a pas t’hagi servit per aprendre alguna cosa o resoldre qualsevol problema. Recorda que estem oberts a resoldre dubtes o fer els tutorials que necessiteu. Si ens vols comentar qualsevol cosa només has de fer servir el formulari de contacte.

contacte

Suggerencies

Si tens qualsevol suggerencia, vols un tutorial, notícies sobre qualsevol tema, o bé t’agrada escriure i vols col·laborar amb nosaltres, no dubtis en comentar-lo, estarem encantats de llegir-te.

No trobes el tutorial que necessites? Demana'l!

1 + 13 =