Programa Kit Digital de los fondos europeos «Next Generation EU»

Programa Kit Digital
Impacte ajuda a autònoms, microempreses y petites empreses de fins a 49 treballadors a obtenir les subvencions per implementar les diferents solucions del Programa Kit Digital enmarcat en els fons europeus «Next Generation EU» dins del pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

T’expliquem el funcionament del programa, t’ajudem en el procés de sol·lcitud del programa i ens encarreguem de proporcionar-te els serveis aprovats.

Fons Next Generation EU

El Programa Kit Digital consisteix en una sèrie de bonos, en forma d’ajudes econòmiques de fins 12000€ que et permetràn digitalitzar i donar un impuls tecnològic a la teva empresa.

Els requeriments per accedir a les ajudes són: Ser una petita empresa, microempresa o autònom, tenir l’antiguitat mínima marcada a la convocatòria, no estar considerada empresa en crisi, estar al corrent de pagament amb l’Agència Tributària i la Seguretat Social i no superar el límit d’ajudes públiques «minimis». El detall d’aquestes ajudes segons tipologia de la teva empresa, així com els requeriments complets i el procés per demanar-les, les pots trobar al lloc web acelerapyme.

Serveis Subvencionables:

Creació de pàgina web

Implantació de comerç electrònic

Gestió de xarxes socials

Gestió telemàtica de clients i proveidors

Inteligència empresarial i analítica

Servei d'oficina virtual

Gestió de processos

Factura electrònica

Comunicacions segures

Ciberseguretat

Contacta’ns per més informació i per demanar el teu Kit Digital. Aprofita les subvencions per donar un impuls tecnològic al teu negoci. Anem de la mà per aconseguir treure el màxim profit de la tecnología al mínim cost!