938906998 info@impacte.com

DISSENY WEB

IMPACTE

En el disseny utilitzem les últimes tecnologies com HTML5, CSS3 i CMS per tal d’optimitzar l’experiència de l’usuari.

L’enfocament principal d’IMPACTE és en disseny web corporatiu per a empreses industrials, com ara fabricants i distribuïdors,  empreses locals, incloent contractistes, lampistes, instal·ladors, electricistes, jardiners, etc. i  la indústria de serveis, com ara advocats, dentistes, òptics, oftalmòlegs, i molts més.

Desde pàgines simples, però efectives per als fabricants o proveïdors; a la creació i manteniment d’una web que tingui tantes pàgines com pecissin les necessitats dels nostres clients.

A IMPACTE emprem un procés pas a pas des del principi fins al llançament i més enllà per assegurar que el seu lloc aconsegueixi la màxima optimització i obtenir els resultats desitjats o fins i tot superant les seves expectatives.
Emprem tècniques d’anàlisi que trobaran el seu públic objectiu, establint objectius específics, i avaluant els seus competidors.
Li dissenyem  la webs que no només sigui atractiva visualment als usuaris del seu segment comercial, sinó que també serà tècnicament correcta, de fàcil usabilitat i navegació.

Per garantir la precisió incorporem les últimes tècniques de SEO i SEM utilitzant la codificació i programació per assegurar-nos que el seu lloc sigui amigable, adaptable a mòbils i altres dispositius, i finalment provem el lloc per assegurar-nos que apareixi i funcioni correctament en tots els navegadors més recents.
Fer que Internet funcioni per a vostè, deixai que IMPACTE li mostri com!
Vol renovar la seva antiga web per gaudir al 100% de la nova tecnología i les seves possibilitats ? Endavant, posi’s en contacte amb nosaltres.

Fer que Internet funcioni per a vostè!
deixi que IMPACTE li mostri com.

Alguns exemples dels nostres trebballs realitzats

magnahortum

sans assegurances

carretilles carbó